De bästa presenterna till kattälskare

Husdjur Katter

Att älska katter blir en del av ens identitet, någonting man nästan blir känd för i sin bekantskapskrets. Om du har en vän eller familjemedlem som älskar katter och är kattägare finns det massor med roliga och hjälpsamma prylar du kan köpa för att göra den glad. 

En katt t-shirt

En snygg t-shirt med kattryck är alltid en fin present! Du kan köpa en t-shirt med motiv av deras favoritras eller bara en söt kattunge. Om hen håller på med uppfödning kan du välja en t-shirt med en ras som tryck och även trycka katteriets namn. Nu är det inte bara en söt t-shirt, det är också en marknadsföringsmöjlighet. Kanske hen har en hemsida eller är aktiv i sociala medier där hen kan visa upp tröjan? Eller så köper du ett gäng tröjor som hen kan ge bort till dem som köper kattungar från katteriet.

Leksaker till katterna

Du kan bygga en rolig kattleksak till hens katter. Undvik dock att använda garn i dina kreationer. Garn går lätt sönder och katterna kan äta upp garnet så det fastnar i halsen eller tarmarna. Istället kan du skapa med kartong, toalettrullar eller till och med trä. Det är ganska enkelt att bygga en så kallad ”whack-a-mole”-leksak. Det är en låda med hål och flera knappar, ur hålen kommer en leksak upp och lockar katten till lek, för att sedan försvinna och en annan leksak dyker upp i ett annat hål. Du styr leksaken med några spakar. För att bygga den behöver du bara några böjbara stålskenor, muttrar, en limpistol, kartong och kattleksaker (som du också kan göra själv). Följ länken här för att se en video hur du bygger den.